Donateurs

Kids & Koffie is een particulier initiatief en is afhankelijk van giften en vrijwilligers.

Het Huis van Kansen waar de samenkomsten plaats vinden is ter beschikking gesteld door Travers Welzijn.

De eenmalige kosten voor het aanschaffen van de materialen voor de opstart van Kids & Koffie zijn gefinancieerd door Stichting het Hervormd Weeshuis. Tevens heeft Stichting het Hervormd Weeshuis financiele middelen beschikbaar gesteld voor de oprichting van de Stichting Kids & Koffie.

Kids & Koffie wordt daarnaast gesponsord door de Rabobank middels de Rabobank Cooperatie Weken. Wij hebben van de Rabobank in december 2018 een eenmalige gift ontvangen voor het organiseren van de bijeenkomsten.

Goodiebags

Op vrijdag 21 december 2018 organiseerden wij een verwenochtend voor de moeders. Alle moeders en kinderen kregen een goodiebag mee naar huis, die gesponsord is door winkeliers in Zwolle:

  • De Stadsdrogist Stadshagen
  • Sun & Beauty Zwolle
  • Rituals Cosmetics
  • Yves Rocher Zwolle
  • Douglas Zwolle
  • ICI PARIS XL (Nederland)
  • en Boekhandel Westerhof.

Wij willen al deze bedrijven hartelijk danken voor hun steun!

Steun Kids & Koffie!

Wij zijn nog op zoek naar donateurs die terugkomende kosten willen sponsoren zoals koffie, thee en koek, knutselmateriaal, een professionelere website en een onkostenvergoeding voor workshopleiders.

Wilt u Kids & Koffie steunen met een gift of donatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een eenmalige donatie doen voor bijvoorbeeld een activiteit of uitstapje? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wilt u kosteloos een workshop geven op één van onze samenkomsten? Ook daar zijn we blij mee! Neem gerust contact met ons op.

Dankzij uw steun kan Kids & Koffie blijven bestaan.

Dankzij financiële steun van Stichting het Hervormd Weeshuis konden wij bovenstaande opbergboxen voor speelgoed en onderstaande kinderstoelen aanschaffen.