Donateurs

Kids & Koffie is een particulier initiatief en is afhankelijk van giften en vrijwilligers.

Het Huis van Kansen waar de samenkomsten plaats vinden is ter beschikking gesteld door Travers Welzijn.

De eenmalige kosten voor het aanschaffen van de materialen voor de opstart van Kids & Koffie zijn gefinancieerd door Stichting het Hervormd Weeshuis. Tevens heeft Stichting het Hervormd Weeshuis financiele middelen beschikbaar gesteld voor de oprichting van de Stichting Kids & Koffie.

Kids & Koffie is daarnaast in 2018 gesponsord door de Rabobank IJsseldelta middels de Rabobank Cooperatie Weken. Ook in 2019 doen wij weer mee met Rabo Club Support en hopen daarbij op een mooie bijdrage voor het organiseren van de bijeenkomsten. 

Goodiebags

Op vrijdag 21 december 2018 organiseerden wij een verwenochtend voor de moeders. Alle moeders en kinderen kregen een goodiebag mee naar huis, die gesponsord is door winkeliers in Zwolle:

  • De Stadsdrogist Stadshagen
  • Sun & Beauty Zwolle
  • Rituals Cosmetics
  • Yves Rocher Zwolle
  • Douglas Zwolle
  • ICI PARIS XL (Nederland)
  • en Boekhandel Westerhof.

Wij willen al deze bedrijven hartelijk danken voor hun steun!

Steun Kids & Koffie!

Wij zijn nog op zoek naar donateurs die terugkomende kosten willen sponsoren zoals koffie, thee en koek, knutselmateriaal, een professionelere website en een onkostenvergoeding voor workshopleiders.

Wilt u Kids & Koffie steunen met een gift of donatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een eenmalige donatie doen voor bijvoorbeeld een activiteit of uitstapje? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wilt u kosteloos een workshop geven op één van onze samenkomsten? Ook daar zijn we blij mee! Neem gerust contact met ons op.

Dankzij uw steun kan Kids & Koffie blijven bestaan.

Dankzij financiële steun van Stichting het Hervormd Weeshuis konden wij bovenstaande opbergboxen voor speelgoed en onderstaande kinderstoelen aanschaffen.