Moeders rond de tafel

Kinderen zijn een verrijking van je leven. Maar opvoeden is niet altijd makkelijk. Elke moeder loopt wel eens tegen vragen en problemen aan. Dan is het fijn als je anderen om advies kunt vragen. Niet alleen aan gedragsdeskundigen met theoretische kennis, maar ook aan moeders met ervaring uit de praktijk. Moeders die net als jij, met vallen en opstaan, op zoek zijn naar het beste voor hun kind.

 

Bij Kids & Koffie in Zwolle, in de wijk Holtenbroek, ben je altijd van harte welkom. We zijn een moedergroep die twee keer per maand bij elkaar komt voor een gezellig samenzijn. Rondom de koffietafel delen we onze opvoedblunders en -successen, luisteren we naar elkaars verhaal, vinden we herkenning en begrip. Naast leerzaam en bruikbaar, zijn de bijeenkomsten van Kids & Koffie ook gewoon heel gezellig. Je leert vrouwen uit de buurt kennen terwijl jullie kinderen samen spelen onder het toeziend oog van ervaren oppassers.

Kids & Koffie versterkt het sociale netwerk van moeders in de buurt, gaat eenzaamheid tegen én zorgt ervoor dat moeders in nood elkaar om hulp kunnen vragen als dat nodig is.

Elke eerste vrijdag van de maand bespreken we een thema of is er een workshop rondom opvoeding. Er is dan oppas voor je kinderen. Elke derde vrijdag van de maand is er tijd voor ontmoeting. Er is dan geen oppas maar je kunt je kinderen gerust meenemen.

Iedere moeder is welkom in onze moedergroep. Je hoeft je niet te registreren of aan te melden. Alle bijeenkomsten en consumpties zijn gratis. Loop gewoon eens bij ons binnen!

Liever eerst online sfeer proeven? Kijk eens op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/kidsenkoffie